Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Nimon Alimusaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 30.10.1946 në Strellc i Epërm, Deçan
  • I martuar, pesë fëmijë

  Arsimimi

  • Magjistër i shkencave filologjike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 35 vjet përvojë pune në arsim (profesor në gjimnaz)
  • Rreth 50 tituj punimesh gjuhësore dhe filologjike
  • Anëtar i Kryesisë së LDK-së

  Adresa

  • Strellc i Epërm, Deçan