Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Melihate Tërmkolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 08.03.1965 në Bardh i Madh, Fushë Kosovë
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik, Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1986–1989, 1992–1998, 1998–2000: Deputete e Kuvendit të Kosovës,
  • Anëtare e Kryesisë së LDK-së
  • Kryetare e Forumit të Gruas të LDK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Bardh i Madh, Fushë Kosovë