Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Fadil Kryeziu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 25.11.1965 në Pagarushë
  • I martuar, dy femijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë, Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjek
  • Pedagog, mësimdhënës i lëndëve profesionale

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Kroatisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Rr. “Ulqini” Nr. 145, Prizren