Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Edita Tahiri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 29.07.1956 në Prizren
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Magjistër i administrimit publik, Universiteti i Harvardit
  • Inxhiniere e diplomuar e elektroteknikës me telekomunikacion, Universiteti i Prishtinës
  • Specialiste për transmetim digjital, Universiteti i Essex-it, Britani e Madhe
  • E diplomuar në Kolexhin për Studime Ndërkombëtare dhe të Sigurisë së Qendrës Georg C. Marshal, Gjermani

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1991–1998: Anëtare e Kryesisë së LDK-së
  • 1992–2000: Deputete e Kuvendit të Kosovës
  • 1999: Anëtare e delegacionit të Kosovës në Rambuje

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht
  • Kroatisht
  • Turqisht

  Adresa

  • Prishtinë, Ulpiana U1 H2 N9