Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Fadil Geci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.03.1961 në Llaushë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Jurist i diplomuar
  • Shkalla e tretë e shkencave juridike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar komune në Skenderaj
  • Drejtor i Drejtoratit për Shëndetësi në Skenderaj

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht

  Adresa

  • Llaushë, Skënderaj