Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Sanije Aliaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 30.07.1949 në Suharekë (Therandë)
  • E martuar

  Arsimimi

  • Arsimtare, viti i tretë i studimeve në Fakultetin Juridik në Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 32 vjet përvojë pune në arsim
  • Anëtare e Kryesisë së LDK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht

  Adresa

  • “Lidhja e Prizrenit” nr.1, Ferizaj