Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Fetije Këpuska

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 25.01.1955 në Prishtinë
  • E martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë
  • Mjeke - gjinekologe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Përvojë pune 25 vjeçare
  • Nga viti 1992, mjeke gjinekologe e specializuar
  • E punësuar në Klinikën gjinekologjike obstetrike në Prishtinë
  • Anëtare e LDK-së që nga themelimi
  • Anëtare e Kryesisë për degën e IV-t dhe anëtare e Kryesisë së Forumit të Gruas në LDK

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Turqisht
  • Serbisht
  • Kroatisht

  Adresa

  • Ulpiana E30 – I/16, Prishtinë