Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Naim Jerliu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 02.11.1969
  • I martuar, një fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i mjekësisë
  • Magjistër i shkencave mjekësore.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nga viti 1998, nënkryetar i LDK-së
  • 1994–1997: Anëtar i Kryesisë së FR të LDK-së
  • 1997–2001: Kryetar i Forumit Rinor të LDK-së
  • 1998–2000: Deputet i Parlamentit të Kosovës
  • 2001-2004: Deputet i Kuvendit të Kosovës
  • 1994–1995: Anëtar i Redaksisë së gazetës së studentëve “Bota e Re”
  • Mjek në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë