Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Edi Shukriu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Doktor i shkencave historike (diploma në degën e arkeologjisë – Univesiteti i Beogradit
  • Magjistratura në Universitetin e Beogradit
  • Doktoratura në Universitetin e Prishtinës
  • Studime shkencore në Universitetin e Harvardit

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesoreshë universiteti
  • Eksperte e trashëgimisë
  • Shkrimtare
  • 1992–1998: Deputete
  • 1995–2000: Kryetare e Forumit të Gruas të LDK-së
  • 2000 – 2002: Bashkëdrejtuese e Departamentit të Kulturës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Turqisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Prishtinë, Ulpiana D9 – 5-7