Arkivi

Periudha e parë Legjislative (17.11.2001 - 23.11.2004)

Kolë Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 26.10.1947 në Dobërdol
  • I martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mësues
  • Sekretar i Gjimnazit “Luigj Gurakuqi” në Klinë
  • Nënkryetar i LDK-së nga viti 1998

  Adresa

  • Bregu i Diellit, rr. Sali Nivica, no. 60, Prishtinë