Lajmet e fundit

Veseli në Bashkësinë Islame, uron besimtarët islamë për Festën e Bajramit

E Diel, 11.08.2019
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Violeta, ka vizituar sot Bashkësinë Islame të Kosovës, për nder të Festës së Kurban Bajramit.

Pas pritjes nga drejtuesit e BIK-ut, kryeparlamentari Veseli ka uruar të gjithë shqiptarët e besim islam, duke bërë thirrje për solidaritet dhe mbështetje ndaj njëri-tjetrit, për largim të dallimeve dhe bashkim.


"Sot më së shumti duhet t'i kujtojmë ata të cilët ishin të gatshëm ta flijojnë edhe jetën në rininë e tyre, që ne sot të kemi liri. Përulemi para veprës së tyre të lavdishme dhe nuk do t'i harrojmë kurrë. Ne e dijmë saktë rrugën tonë kah do të shkojmë përpara. Ky është shteti ynë i pavarur dhe sovran, është besimi në zot, në atdhe e në komb. Jemi një e të pandarë dhe kështu do të shkojmë deri në fund. Haxhilerëve dhashtë zoti ua pranon haxhin dhe kthehen sa më shpejt në shtëpitë e tyre", theksoi kryeparlamentari Veseli.​

 

Veseli në Bashkësinë Islame, uron besimtarët islamë për Festën e BajramitVeseli në Bashkësinë Islame, uron besimtarët islamë për Festën e BajramitVeseli në Bashkësinë Islame, uron besimtarët islamë për Festën e Bajramit