Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 12.07.2019 16:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.07.2019 16:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.07.2019 15:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.07.2019 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.07.2019 14:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.07.2019 11:10

  Kryesia e Kuvendit