Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Dëgjim Publik i komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
Dëgjim Publik i komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 19.07.2019 17:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.07.2019 17:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.07.2019 16:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.07.2019 22:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.07.2019 21:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 18.07.2019 14:44

  Kryesia e Kuvendit