Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 24.07.2019 19:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.07.2019 15:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 23.07.2019 15:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.07.2019 15:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 22.07.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.07.2019 17:08

  Kryesia e Kuvendit