Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 21.08.2019 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.08.2019 16:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.08.2019 16:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 11.08.2019 12:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 10.08.2019 12:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.08.2019 13:08

  Kryesia e Kuvendit