Fjalimet e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës

 • E Enjte, 16.02.2017

  Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne për nder të 9-vjetorit të pavarësisë

  lexo më shumë

 • E Enjte, 27.10.2016

  Fjalimi i kryetarit, KADRI VESELI në seancën e jashtëzakonshme për vlerat e UÇK-së

  lexo më shumë

 • E Enjte, 15.09.2016

  Fjalimi i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

  lexo më shumë

 • E Premte, 17.06.2016

  Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në ceremoninë e vënies së gurthemelit të shtatores së Ukshin Hotit, në Prizren

  lexo më shumë

 • E Premte, 10.06.2016

  Fjalimi i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në Universitetin e Sofjes - Dega e Ballkanistikës

  lexo më shumë

 • E Enjte, 02.06.2016

  Fjalim i mbajtur në Konferencën “Interfaith Kosovo”, më 2 Qershor 2016

  Koha t’u tregojmë ekstremistëve se religjionet janë vlerë e jona, e jo instrument i tyre lexo më shumë

 • E Enjte, 05.05.2016

  Fjalimi i kryetarit Kadri Veseli, në seancën e sotme solemne të Kuvendit, me rastin e vizitës së Përfaqësueses së Lartë të BE-së, znj. Federika Mogerini

  lexo më shumë

 • E Hënë, 28.03.2016

  Fjalë rasti në përkujtim të dëshmorëve, martirëve dhe viktimave të Izbicës, të mbajtur në Izbicë, më 28 Mars 2016

  lexo më shumë

 • E Premte, 18.03.2016

  Fjalë rasti e mbajtur në Konferencën ndërkombëtare dedikuar antisemitizmit në Berlin, më 14 dhe 15 Mars 2016

  lexo më shumë

 • E Marte, 08.03.2016

  Fjalë rasti për nder të 8 Marsit, Ditës së grave, në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 27.01.2016

  Fjalë rasti e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, mbajtur në Prishtinë, me rastin e shënimit të Ditës së Holokaustit

  lexo më shumë

 • E Premte, 15.01.2016

  Fjalë e rastit, në shënimin e 17- vjetorit të Masakrës së Reçakut

  lexo më shumë

 • E Premte, 18.12.2015

  Fjalim i kryetarit Kadri Veseli, në ceremoninë e shënimit të 40-vjetorit të themelimit të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 16.12.2015

  Fjalim i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në Konferencën e Parë Vjetore për Partneritet

  lexo më shumë

 • E Enjte, 29.10.2015

  Fjalim i kryetarit Kadri Veseli, në mbledhjen e veçantë të Kuvendit, mbajtur për nder të presidentit të Austrisë, Heinz Fischer

  lexo më shumë

 • E Premte, 25.09.2015

  Fjalimi i Kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në takimin e Këshillit Kombëtar Kundër Korrupsionit

  lexo më shumë

 • E Shtune, 05.09.2015

  Fjalim i mbajtur më 5 Shtator 2015, me rastin e koncertit solemn për nder të humanistes Nëna Terezë

  lexo më shumë

 • E Premte, 04.09.2015

  Fjalë rasti në manifestimin kushtuar Nënë Terezës, të mbajtur në Kaçanik, më 4 Shtator 2015

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 22.07.2015

  Fjalim i Kryetarit Veseli me bashkatdhetarë, të mbajtur në Kuvend më 22.7.2015

  lexo më shumë

 • E Enjte, 02.07.2015

  Fjalim i mbajtur në Seancën solemne kushtuar 25 vjetorit të shpalljes së Deklaratës Kushtetuese, më 2 Korrik 1990.

  lexo më shumë

 • E Enjte, 25.06.2015

  Fjalim i mbajtur në Konferencën e Tretë të Ambasadorëve të Republikës së Kosovës

  lexo më shumë

 • E Marte, 16.06.2015

  Fjalim i mbajtur në Konferencën gjithëpërfshirëse mbi rrolin e Kuvendit në procesin e Integrimit evropian

  lexo më shumë

 • E Hënë, 15.06.2015

  Fjalim i mbajtur në Samitin e Kosovës kushtuar të Drejtës ndërkombëtare dhe të Drejtat e njeriut 2015

  lexo më shumë

 • E Premte, 22.05.2015

  Intervistë e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli me Ilva Taren, në Oranews- Tiranë

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 20.05.2015

  Fjalim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli në Tryezën e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës të organizuar me komunitetin e biznesit

  lexo më shumë

 • E Enjte, 14.05.2015

  Fjala e Kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, e mbajtur më 14 maj 2015

  Fjalë rasti e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, e mbajtur në ceremoninë e organizuar më 14 maj 2015, në institucionin e arsimit universitar AAB në Prishtinë, me rastin e 9 vjetorit të shtetësisë së Malit të Zi lexo më shumë

 • E Premte, 20.03.2015

  Intervistë e Kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, dhënë Agjencisë së lajmeve “Kosovapress”

  Veseli: Diplomacia parlamentare, shteg i ri lobues për Kosovën lexo më shumë

 • E Premte, 06.03.2015

  Fjalimi i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Kadri Veseli, në Akademinë përkujtimore kushtuar Komandantit Legjendar Adem Jashari, familjes Jashari dhe të gjithë dëshmorëve dhe t&e

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 25.02.2015

  Fjalim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, mbajtur në Tryezën e organizuar nga NDI, me temën: Inkurajimi i pjesëmarrjes qytetare përmes transparencës parlamentare

  lexo më shumë

 • E Marte, 17.02.2015

  Fjalimi i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, të mbajtur në seancën solemne të Kuvendit, me rastin e 7 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

  lexo më shumë

 • E Enjte, 15.01.2015

  Fjalim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, të mbajtur në Akademinë përkujtimore kushtuar Masakrës së Reçakut

  lexo më shumë

 • E Hënë, 08.12.2014

  Fjala e Kryetarit të zgjedhur të Kuvendit, z. Kadri Veseli

  lexo më shumë