Projektligjet në shqyrtim

Shpalo (PDF)

Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes financiare në mes të Republikës së Kosovës dhe Asociacionit ndërkombëtar për zhvillim-financimi i dytë shtesë për Projektin e pastrimit të se

Data e shpërndarjes:
15.07.2013