Projektligjet në shqyrtim

Shpalo (PDF)

Projektligji për ratifikimin e Marrëveshjes në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtareë për Zhvillim për financimit të Projektit për sigurinë e ujit dhe mbrojtjen e kanalit

Data e shpërndarjes:
16.03.2017