Archive

Fifth Legislation Period (17.07.2014 - 10.05.2017)

Fatmir Shurdhaj

Fatmir Shurdhaj

Functions in the Assembly of Kosovo

   Parliamentary Group

  • PDK

  Party

  • Democratic Party of Kosovo (PDK)

  Education

  • MA.Sc Marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci

  Past and Present Activities and Functions

  • 1. OVL-UÇK-së selia qendrore, anëtar i kryesisë

  • 2. Zv. Ministër i ministrisë së punës dhe mirëqenies sociale

  •  

  Address

  • Fshati Banjë - Malishevë

  Phone

  • 044156227