Archive

Fifth Legislation Period (17.07.2014 - 10.05.2017)

Nehat Baftiu

Nehat Baftiu

Functions in the Assembly of Kosovo

   Parliamentary Group

  • PDK

  Party

  • Democratic Party of Kosovo (PDK)

  Education

  • 1. Shkolla fillore dhe e mesme - Ferizaj
  • 2. Fakulteti i Mjekësisë - Prishtinë
  • 3. Specializimi: Anesteziologji dhe Reanimacion - Tiranë
  • 4. Magjistratura: Shkencat mjekësore - Prishtinë
  • 5. Magjistratura: për Menaxhment Shëndetësor - Prishtinë
  • 6. Doktoratura - Prishtinë
  • 7. Proff. Ass. Dr. - Rektorat - Prishtinë

  Past and Present Activities and Functions

  • 1. Anesteziolog i Klinikës së Anesteziologjisë dhe Reanimacionit.

  • 2. Anëtar i Odës së Mjekëve të Kosovës.

  • 3. Anëtar i këshillit shkencor të Fakultetit të Mjekësisë.

  • 4. Profesor në Fakultetin e Mjekësisë.

  • 5. Anëtar i shoqatës Kosovare të Anesteziologjisë.

  • 6. Anëtar i shoqatës Europiane të Anesteziologjisë - ESA.

  •  

  Phone

  • 044 121 960 ; 049 121 960