Grupi i Grave Deputete

Ne jemi zëri juaj në Kuvend

E Diel, 01.02.2009
Grupi Joformal i Deputeteve në Kuvendin e Kosovës është themeluar në korrik 2005.
Ky Grup përbëhet nga të gjitha gratë deputete në Kuvendin e Kosovës.
Grupi ka 36 anëtare dhe udhëhiqet nga Bordi i grupit që përbëhet nga një deputete prej secilit grup parlamentar, kurse kryesohet nga deputetja Dr. Flora Brovina.

Grupi joformal i Grave