Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Mexhide Mjaku - Topalli

Mexhide Mjaku - Topalli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 25.01.1970 në Varosh - FERIZAJ
  • E martuar

  Arsimimi

  • Mr. e Psikologjisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mësimdhënëse; drejtoreshë ( 2009 - 2014 )
  • Deputete 2014 - 2017

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbe

  Adresa

  • Fshati Greme - FERIZAJ

  Telefoni

  • 044 439 950