Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Blerim Kuçi

Blerim Kuçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.04.1963 në Suharekë
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për Buxhet dhe Financa

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serrbo-Kroate; Angleze

  Telefoni

  • 045 504 060