Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Shkumbin Demaliaj

Shkumbin Demaliaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 29.05.1976 në Strellc i Epërm
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryeshef ekzekutiv në MPMS,
  • Administratë dhe asambleist në KK-Deçan,
  • Deputet i Kuvendit të Kosovës Legj. III

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbokroate

  Adresa

  • Strellc i epërm

  Telefoni

  • 044 506 067