Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.02.1965 në Rastavic - DEÇAN
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Mjeke - GJINEKOLOGE

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

   • Mjeke në shoqatën "Nëna Terezë",
   • Mjeke në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës,
   • Drejtoreshë në QKMF në Deçan,
   • zv.Kryeinspektore në Ministrinë e Shëndetësisë,
   • Deputete - Nënkryetare e Komisionit për Shëndetësi, Punë e Mirëqenie Sociale në legjislaturën e katërt,
   • Në legjislaturën e pestë Anëtare në Komisionin për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor, Komisionin për Integrime Evropiane dhe Komisionin për Stabilizim - Asociim,

  Telefoni

  • 044 134 107