Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Milaim Zeka

Milaim Zeka

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 25.10.1962 në Obri e Ulët
  • I martuar

  Arsimimi

  • Master

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Gazetar,
  • Producent filmi,
  • Këshilltar

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Suedeze; Norvegjeze; Angleze; Kroate

  Adresa

  • Agim Ramadani

  Telefoni

  • 044 900 001