Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Zafir Berisha

Zafir Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 16.01.1968 në Billushë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Shkollim i lartë - arsimtar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar i degës, Nisma për Kosovë - Prizren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermane

  Adresa

  • Rr.Besim Shala Nr.66 – Prizren

  Telefoni

  • 044 466 328