Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Driton Çaushi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Arsimimi

  • Studime pasuniversitare, DR. med. Vet. Universiteti i Lirë i Berlinit, Berlin- Gjermani.
  • Studime pasuniversitare – Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Tiranë- Shqipëri.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Asistent në Departamentin e Mjekësisë Veterinare, Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë, në Universitetin" Hasan Prishtina".
   Bashkëpunëtor shkencor në Institutin e Fiziologjisë Veterinare , në Universitetin e Lirë të Berlinit, 2010-2011.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • angleze, gjermane, serbe dhe kroate

  Telefoni

  • 044/ 236-828