Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Bislim Zogaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 27.04.1965 në në Tërpezë – Malishevë
  • i martuar – 3 fëmijë

  Arsimimi

  • Master i shkencave politike – Universiteti i Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1984-1997 : Punëtor shëndetësor ( Shtëpia e Shëndetit Drenas)
   2001-2003 : Drejtor i Drejtorisë për Shëndetësi në Drenas
   2003-2016 : Udhëheqës i ekspoziturës së NLB- së Prishtina, në Drenas
   2008-2013 : Drejtor në Bordin e ANP- Adem Jashari
   2013-2015 : Drejtor në Bordin e PTK-së


  • Informata të tjera relevante ( gjuhë të huaja etj.)


  • - Pjesëmarrës i demonstratave 1981, 1988, 1989, 1990
   - Anëtar i shtabit operativ të UÇK-së (1995-1997)
   - I burgosur politikë (1997-2001)
   - Përjetues i masakrës në burgun e Dubravës dhe kontribuues në dhënien e ndihmës se parë të plagosurve.