Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Enver Hoti

Enver Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 08.10.1966
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i emergjencave civile
  • Masteri i emergjencave civile

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1999-2009 TMK
   2009-2013 dhe 2014-2015 Kuvendi Komunal në Malishevë
   2012-2013 Drejtor i Depertamentit të Gatishmërisë AME-së

  Adresa

  • Fshati Carrallukë, Malishevë