Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Salihe Mustafa

Salihe Mustafa

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.05.1960 në Bukovik
  • E martuar. Ka tre fëmijë

  Arsimimi

  • Doktor i stomatologjisë
  • Specialiste e ortodoncisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • • Dr. e stomatologjisë në Shtëpinë e Shëndetit në Gjilan (1987) Specialiste e ortodoncisë, në QKMF, në Gjilan (2000) Shefe e shërbimit stomatologjik në QKMF (2001-2004) Këshilltare në Asamblenë Komunale dhe anëtare e Komitetit për Shëndetësi në Gjilan (2002-2006) Drejtoreshë e QKMF-së në Gjilan (2008-2011)

  Adresa

  • Gjilan

  Telefoni

  • 044 262 602