Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Xhevahire Izmaku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 15.08.1971 në Vushtrri
  • E divorcuar/nënë e një vajze 19 vjeçare

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik në Universitetin e Prishtinës
  • Phd kandidat (marrëdhënie publike) UP Tiranë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Zyrtare për informim(2000-2002), Ligjëruese AAB
   Menaxhere për Komunikim, IKAP, zv/kryetare e Komunës në Vushtrri

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, gjuhë serbe, gjuhë turke

  Adresa

  • Vushtrri

  Telefoni

  • 044-175-577