Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Selvije Halimi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 19.12.1970
  • E martuar

  Arsimimi

  • Doktorantë e Shkencave Juridike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltare politike, MASHT, 2011-2014
   Deputete e Kuvendit 2004-2007-2010

  Adresa

  • Lipjan

  Telefoni

  • 044 595 642