Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Rafet Rama

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.12.1971 në Prekaz
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Oficer në TMK
   Këshilltar politik, dy mandate MPB

  Adresa

  • Prekaz

  Telefoni

  • 045 404 040