Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Mytaher Haskuka

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 12.10.1973 në Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Doktor i Shkencave në Psikologjinë Sociale, Universiteti Ludëig Maximillians, Mynhen, Gjermani. Magjistër i Psikologjisë Sociale, Universiteti Bogaziçi, Stamboll, Turqi. Baçelor i Psikologjisë, Universiteti Bogaziçi, Stamboll.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor. Asistent në Departamentin e Psikologjisë, Fakulteti Filozofik. Mbi 14 vjet përvojë ligjërimi në Universitetin e Prishtinës, ndërsa rreth 12 vjet në projekte zhvillimore me UNDP-në dhe organizata të tjera ndërkombëtare dhe vendore.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, serbisht-kroatisht-boshnjakisht, turqisht

  Adresa

  • Prizren

  Telefoni

  • 044 257 850