Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Ismajl Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.02.1952 në Gjilan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik - Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor në Gjimnazin e Gjilanit, përkthyes në TVP, kryetar i Komunës së Gjilanit, Drejtor i Drejtorisë së Arsimit, deputet në Legjislaturën e Parë dhe pjesërisht në mandatin e tretë, kryetar i Këshillit të Emergjencës  të Komunës së Gjilanit gjatë viteve 1998-1999.

  Adresa

  • Gjilan

  Telefoni

  • 044-132-052