Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Gëzim Kelmendi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Të dhëna personale

  • I lindur më 08.11.1979 në Pejë
  • I martuar. Ka dy vajza

  Arsimimi

  • Shkolla e mesme e mjekësisë “Hysni Zajmi”, në Gjakovë
  • Fakulteti i Mjekësisë, Dega e Stomatologjisë në Universitetin e Prishtinës
  • Specializant në Kirurgjinë Maksillofaciale në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punon si doktor i stomatologjisë në klinikën e tij private të stomatologjisë "Dentina", në Pejë. Ka punuar si përfaqësues mjekësor në kompaninë farmaceutike "Altupharma" Ka punuar si përfaqësues mjekësor në kompaninë farmaceutike Berlin-Chemie
   Deputet në Kuvendin e Kosovës në legjislaturën e IV

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, serbe dhe turke

  Adresa

  • Pejë

  Telefoni

  • 044/049 282-698