Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Fisnik Ismaili

Fisnik Ismaili

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 03.06.1973 në Prishtinë
  • I fejuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • MSC Corporate COMMUNICATION AND PUBLIC AFFAIRS, Britani e Madhe
   20 vjet përvojë pune në marketing dhe Komunikim, në Britani të Madhe dhe në Kosovë

  • Fitues i 7 çmimeve ndërkombëtare në fushën e dizajnit, përfshirë edhe çmimin e artë në CANNES

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • angleze, serbokroate, boshnjake, italiane

  Telefoni

  • 045678910