Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Albin Kurti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 24.03.1975 në Prishtinë
  • I martuar, një fëmijë

  Arsimimi

  • Universitar - Fakulteti i Elektroteknikës
  • Inxhinier i diplomuar i Elektroteknikës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i Kryesisë së UPSUP dhe përgjegjës për marrëdhënie ndërkombëtare (1997-1998)
   Sekretar në Zyrën e Përfaqësuesit të Përgjithshëm Politik të UÇK-së, z. Adem Demaçi ( 1998-1999)
   Kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje ( 2011- 2015 ), deputet në Kuvendin e Kosovës ( 2011-2014)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze, gjuhë serbe e kroate

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 859 234