Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Agim Çeku

Agim Çeku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 29.10.1960 në fshati Qyshk, Pejë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Akademia ushtarake, oficer artilerie, 1984
  • Senior Executive Course, Qendra Marshall në Gjermani

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Oficer karriere, komandant i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, komandant i TMK-së, ministër i FSK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, kroatisht, serbisht

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 771 772