Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Danush Ademi

Danush Ademi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • 6+

  Partia

  • PARTIA DEMOKRATIKE E ASHKANLIVE TË KOSOVËS (PDAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 17.03.1969 në Ferizaj
  • I martuar, dy fëmijë

  Arsimimi

  • Shkolla e mesme në Ferizaj,
  • Fakulteti i Shkencave Politike –Jurist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Këshilltar i Asamblesë Komunale në Ferizaj 2002-2006,

  • Nëpunës komuniteti KK Ferizaj 2000 -2006,

  • Nënkryetar i Komitetit për komunitete 2002 -2007,

  • Nënkryetar komune Ferizaj 2005-2007,

  • Nënkryetar i Degës së PDAK 2003 -2007,

  • Anëtar kryesie i PDAK 2003 -2007,

  • Drejtor i OJQ Qendra e komunitetit , 2003-2008,

  • Kryetar i Partisë Bashkimi Demokratik i Ashkalive, 2008 BDA.

  •  

  •  

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • gjuhë serbe