Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Valdete Bajrami

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 28.04.1982 në Gjilan
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Edukimit (2001 – 2005).
  • Studimet Master për Integrime Evropiane 2015

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Zyrtare e lartë për shërbime të klientëve në Procredit Bank (2002 - 2012).
   Menaxhere e projekteve dhe financave në AZHR - Lindje/BE

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, gjermanisht, serbisht

  Adresa

  • Gjilan