Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Zafir Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Nisma Socialdemokrate (NISMA)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 16.01.1968 në Billushë, Prizren
  • I martuar

  Arsimimi

  • Shkolla e Lartë – arsim (Histori-Gjeografi)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet i Kuvendit të Kosovës,
   Këshilltar i Kuvendit Komunal në Prizren

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • gjermanisht

  Adresa

  • Prizren

  Telefoni

  • 044 808 022, 044 466 328