Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Teuta Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 06.10.1968 në Lumbardh
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakultetin e Matematikës
  • Master: Para diplomimit në Programin udhëheqje arsimore pranë Fakultetit të Edukimit në Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mësimdhënëse që nga viti 1990.
   (2008-2009)-nënkryetare e Komunës së Gjakovës.
   (2009-2010)- kryesuese e KK në Gjakovë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze dhe gjuhë serbe (mesatarisht)

  Adresa

  • Dobrosh-Gjakovë

  Telefoni

  • 044-857-870