Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Rrustem Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 02.03.1965 në Dobërdol, Pejë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Shkolla ushtarake (Akademia për oficer këmbësorie)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Komandant brigade (UÇK)
   Shef i Shtabit ZO III
   Komandat i Akademisë së Mbrojtjes së TMK-së
   Zëvendëskomandat i Brigadës së Reagimit të Shpejtë të FSK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • serbokroatisht, anglisht

  Adresa

  • Dobërdol, Pejë

  Telefoni

  • 049 255 255