Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Time Kadrijaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.02.1965 në Rastavic, Deçan
  • Beqare

  Arsimimi

  • Mjeke-gjinekologe, mjeke në shoqatën Nënë Terezë, mjeke në UÇK. Drejtoreshë në QKMF në Deçan, zv.kryeinspektore në Ministrinë e Shëndetësisë. Deputete dhe nënkryetare në Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

  Adresa

  • Rastavic, Deçan

  Telefoni

  • 044-134-107