Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Blerim Shala

Blerim Shala

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.03.1963
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Filozofik / Sociologji (1986)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  •  Kompania mediatike "ZËRI" (1987-2009) AAK (që nga vitit 2009) Anëtar i Delegacionit të Kosovës në Konferencën e Rambujesë (1999) Koordinator i Ekipit të Unitetit në bisedimet për status (2005-2007)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjuhë angleze dhe gjuhë serbe e kroate

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 044 540 100