Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Bali Muharremaj

Bali Muharremaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 22.02.1964
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mbrojtës popullore

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetar i komunës
   Drejtor i Departamentit , Kufi-Azil-Mjgraci
   Deputet

  Adresa

  • Prizren

  Telefoni

  • 044 501 168