Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Donika Kadaj Bujupi

Donika Kadaj Bujupi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 20.03.1979
  • E martuar, nënë e dy fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv në Prishtinë me 2002-2005 dhe studimet pasuniversitare në komunikim masiv në Institutin e Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv (KIJAC), 2005-2007
  • Studime në Institutin Politik të Prishtinës (PIPS)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • • Medecines Sans Frontiers 2000-2001

   • Komuna e Prishtinës 2001-2002
   • UNMIK 2002-2005
   • Korporata Energjetike e Kosovës 2005-2007 Themeluese e agjencisë së lajmeve Kosova News 2006
   • Parlamenti i Kosovës 2007
   • Funksionet në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës: kryetare e degës "Bregu i Diellit", dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AGK-së dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AAK-së.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • • Anglisht
  • • Serbisht
  • • Kroatisht

  Adresa

  • Prishtinë

  Telefoni

  • 045 632 004