Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Pal Lekaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 29.06.1962 në Gjakovë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Doktor i mjekësisë së përgjithshme.
  • Magjistër i menaxhmentit në mjekësi

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mjek, drejtor shëndetësor komunal, këshilltar komunal, kryeshef ekzekutiv (Gjakovë), kryetar komune.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • serbokroatisht, gjermanisht, anglisht

  Adresa

  • Gjakovë

  Telefoni

  • 045 690 198